Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 14.07.2009, 13:56:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona31 Vezi mesajul
prietene am ceva f f interesant pentru tine, si anume .....daca poti sa te uiti si tu un pic in biblie si sa imi dai si mie un raspuns la .......II Regi”(8:26) „Ahazia avea douazeci si doi de ani cand
a ajuns imparat..”
„II Cronici”(22:2)” Ahazia avea patruzeci si doi de ani
cand a ajuns imparat....”
Intrebare: Douazeci si doi sau patruzeci si doi?
.................................................. ......
.................................................. ......
„II Samuel”(24:1) „Domnul S-a aprins de manie din nou
impotriva lui Israel; si a starnit pe David impotriva lor,
zicand: “Du-te si fa numaratoarea lui Israel si lui Iuda.”
„I Cronicele”(21:1) „Satana s-a sculat impotriva lui
Israel, si a atatat pe David sa faca numaratoarea lui Israel.”
Intrebare: Asadar Stapanul lui David este Satana?
Doamne fereste!

Deci se vede clar ca nu mai putem avea incredere in biblie.
pentru ca au fost luate, si adaugate cuvinte.am si eu o intrebare",
........ daca un om e prins inselind, furind etc,
de nenumarate ori, mai putem avea incredere in el?

Bunul Dumnezeu n-a dat oportunitatea de a alege ce vrem noi.

eu sincer recunosc ca Nu Exista O Alta Divinitate In Afara De Dumnezeu Cel Unic!

Iar Moise, Isus, Muhamed, si Toti ceilalti Profeti Sunt Mesagerii Lui Dumnezeu Cel Unic.

Singura Carte la care nu s-au facut adaugiri, este Sfintul Coran.

Daca va spun ca Biblia este plina de contraziceri si neadevaruri cred nu ma credeti.
Dar totusi uita-te la ce ti/am scris si poti vedea in ce ai crezut ani de zile.
poi cum la evrei deveneai barbat la o varsta mai inaintata presupun ca la 42 de ani a devenit imparat Ahazia ca 22 e tot un fel de 42 ca 2+2=4 ori ca 4:2=2 deci imparat era shi altfel nu numai gLumeshte ci intzeleptzeste caci era rege dar shi imparat ca nu e vorba doar de stapanire gLumeasca shi de aia cele doua cifre sunt diferite, eu asha presupun, intrucat era o devenire ca rege imparat cu dublu sens... ca sa ne faca trimiterea, sa bata apropoul spre altceva.

in ce priveshte pe David, ambele sunt valabile, ca Domnul a trimis pe David sa numere pe Israel, dar Davind nerespectand Legea, shi randuiala asha cum sa faca numaratoarea a ascultat mai mult de satana shi asha a atras pedeapsa shi din cele trei pedepse a ales-o pe cea mai ushoara, ciuma trei zile. parca, dar ce shtiu eu ca abea de am citit cate ceva shi am atatea lacune...

e o parere ce am scris, o presupozitzie caci nu shtiu daca nu ma inshel... precis ma inshel asha ca mai bine recunosc... nu shtiu catzi ani avea Ahazia, 22 sau 42 cand a devenit imparat, shi nu shtiu peste cine, peste Iuda sau peste Israel...
Reply With Quote