Citat:
În prealabil postat de Raphael
Salut! Ceea ce stiu eu este ca se urmareste creearea unui guvern mondial si transformarea intregii planete intr-un urias lagar de concentrare unde nui se vor suprima libertatile fundamentale si independenta. Eu as vrea sa ne putem impotrivi cumva si stiu cateva vorbe de care ne putem ajuta "buturuga mica rastoarna carul mare" si "cu pasi mici si rabdare ne atingem scopul"
Eu ma gandeam ca pentru inceput sa reusesc sa fac cunoscuta la lume o idee a mea:
DOar un singur membru al familiei sa poarte cip si sa faca cumparaturile pentru toata familia, de recomandat bunicul sau bunica sau probabil ne-am putea baza pe ajutorul prietenilor nostri fideli care ne-au fost totdeauna alaturi, cainii. Ei sa tina in cipurile implantate in ei, banii familiilor. Cipul trebuie privit ca un card bancar. Lasati banii multi in conturile bancare si pe cip doar strictul necesar astfel ca in cazul decesului respectivului membru al familiei, nu veti pierde multi bani. Ideea e ca sa fim cat mai multi neposesori de CIP care la un moment dat ne-am putea impotrivi. Neavand cipul, ei nu ne vor mai putea manipula.
|
Unul din principalii pasi va fi nu instituirea cumparaturilor prin cipuri ci accesul in sediul firmei unde ai serviciu. Cei care au acces cu cartele electronice stiu ce spun. Alt aspect va fi accesul la transport, la plata utilitatilor, la plata impozitelor - nu-ti platesti impozitul la casa vine statul si ti-o confisca, accesul la servicii medicale, accesul la politie - nu ai cip te violeaza oricine pe strada fara sa poti depune plangere etc etc etc.
Nici nu va imaginati cate metode exista. Sa nu uitam ca prietenii nostri iudei au institute intregi (think tank) care asta gandesc de multi ani. Deci in mod firesc vor veni cu scheme foarte perverse si bine gandite.
Pentru cei care nu stiu legea implantarii cipurilor in oameni este deja in vigoare in Romania. E vorba doar de implantari in scopuri medicale (deocamdata). Nu stiu daca au si implantat ceva dar legea exista. Viitorul suna bine!