Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Nu stiu cum mia sarit ce ai scris tu ca prima foaie de la forum.
Hai sati explic eu cum merge chestia cu alegerile de barbati sau femei. Sa incep cu femeile ca alea sunt care aleg prostii care se lasa alesi.
In primul rand,sa nu te lasi pe seama lui Dumnezeu ca mosneagul ila are pe cap probleme mult mai aprige decat sati aleaga perechea.Numai uite ce se intampla in lume si o sa intelegi la ce mam referit. Nu ai alta posibilitate decat sa iei tu initiativa ca barbatii care flirteaza cu tine, sti tu ce vor...
Asa ca tie iti ramane functia de a incepe cu un barbat care nu a inceput cu tine dar dupa informatile care le vei primi de la altii,are calitatile astea: E plin de bani,are un serviciu bun,masina,casa,de preferat o vila ,un contulet incarcat la banca,o asigurare de viata si este cat mai bolnav.
Frumusetea si sexul nu ia in consideratie ca astea sunt lucruri care trec insa banii,daca sunt multi vor ramane destui .
Se poate ca la inceput o sa trebuiesti sa uiti momentan de cat de bine tea educat maicata si nu uita ca "telul scuza posibilitatile". Daca vrei sa mananci mure trebuie sa intri intre spini.
Asa,sa ma inviti la nunta.Iti promit ca voi veni cu nevasta, copii si nepotii.
Cum trebuie sa procedeze barbatii? Cititi mai sus si faceti invers....
|
hahahahahhahahahahaha, bun asa, ti-ai ales bine nick-ul, evreul...
Imi pare rau, deja am ales, si e sarac lipit pamantului...