astrologie=pacat?
Da. Simplu: da.
Stiu ca eu am citit cateceva despre astrologie. Stiu ca eu voiam sa ma ocup chiar in acest domeniu. Cred ca se castiga binisor.

Evident, desi eram suficient de atras, am renuntat, din cauza religiei mele. Pentru ca astrologia este o religie, ca si stiintele oculte. Multi gresesc cand spun ca astrologia si aceste stiinte oculte sunt stiinte, nu religii, si ca nu au puncte comune. Nu e adevarat. Trebuie retinut faptul ca nu sunt stiinte, sunt pseudostiinte, si au multe puncte pe care trebuie sa le crezi, intocmai ca intr-o religie, si nu sunt puncte sustinute stiintific si logic.
Si niciodata sa nu uiti ca sansele de a se intampla ceea ce scrie in horoscopul tau, chiar intr-unul facut "bine", sunt egale cu sansele intamplarii oricarui tip de eveniment. Mi-a cazut sub mana si unele statistici, exprimate in procentaje, care vorbeau de la sine. REPET: nu sunt o stiinta, trebuie
sa crezi in ele. Deci sunt o religie, si inca una urata. Automat L-ai negat pe Dumnezeu ca Domnul tau in cazul acesta. Incalci smerenia, incercand si sa fii deasupra Domnului (cu cunostiintele tale despre viitor): pacatul Evei si al lui Adam. "Veti fi ca El".
Magii s-au inchinat Domnului pentru a arata faibilitatea credintei lor si superioritatea crestinismului si a credintei adevarate. Au ajuns la Iisus manati de Dumnezeu, nu de la sine putere, si asta ca sa dea exemplu lumii.
Va pup.