View Single Post
Vechi 24.01.2007, 18:25:58
jeny
Guest

Implicit

,,Cand iubesti pana intr-atat te daruiesti, pana intr-atat doresti sa intri in voia celui iubit, incat ajungi sa te identifici in gandurile lui, sa-l traiesti in propria inima, in propriul trup, in propria rasuflare, incat cel iubit deodata ti se descopera, in intregimea sa, in tine insuti, ca tine insuti. Iubirea se imbraca in cel iubit ca si o haina.daca cineva vrea sa stie ce inseamna sa fii vazator cu Duhul, inseamna sa iubesti"
,, A ierta la randul meu pe aproapel;e meu, mia-m dat seama ce lucru greu este acesta, ce greu imi vine sa iert, cata durere trebyuie sa simt, cata renuntare si cata suferunta, suferinta care ma apropie de moarte.., care ma omoara pe mine pentru a da loc celuilalt sa traisaca, atunci am zis a iubi inseamna a ierta"
sunt citate din cartea lui SAVATIE BASTOVOI A iubi inseamna a ierta, citind aceasta carte mi-a venit in minte acest titlu de topic, ceream o discutie de la inima la inima, ei bine frate eu continui sa spun doar atat daca ierti cu adevarat, oare este necesar sa mai astepti sa isi ceara iertare cel care ti-a gresit?? sau iertandu-l uiti stergi ce ti-a gresit..atunci ma intreb pentru ce trebuie sa-ti mai ceara iertare? atsa simt eu ca inseamna iubirea, iertarea in profunzime nu superficial, te iert dat nu te uit...nu cand ierti iarta din inima dar fara sa astepti rasplata..fa-o din iubire atat PUR si SIMPLU
Reply With Quote