View Single Post
Vechi 12.07.2009, 11:18:15
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Smile Cata bucurie!

Patinina34,am vzut pe televizor stirea si abia am asteptat sa ajung la un calculator sa iti scriu cat de mult ma bucur.
Doamne ce veste buna!I-a ajutat Dumnezeu si ingerii sai,nu l-au lasat.

" Un italian ce a fost tinut ostatic de islamistii din Filipine, eliberat dupa aproape sase luni de captivitate
de A.N. HotNews.ro
Sâmbătă, 11 iulie 2009, 21:57 Actualitate | Internațional

Un italian ce lucreaza pentru Crucea Rosie, si care fusese tinut osatic mai mult de cinci luni de catre militantii islamisti din sudul statului Filipine, a fost eliberat sambata, a anuntat ministrul de externe de la Roma, Franco Frattini, citat de Reuters. "Imi exprim marea satisfactie la eliberarea compatriotului nostru Eugenio Vagni", a declarat Frattini.

Eugenio Vagni, 61 de ani, a fost dus la o baza militara aflata pe insula Jolo de un politician local, care a negociat cu ostaticii din grupul Abu Sayyaf.

Italianul si alti doi oficiali din Comitetul International al Crucii Rosii au fost luati ostatici la 15 ianuarie, in timp ce inspectau un proiect social la o inchisoare din Jolo. Filipineza Mary Jean Lacaba si elvetianul Andreas Notter au fost eliberati in aprilie. "
Reply With Quote