Subiect: DILEMA
View Single Post
Vechi 24.01.2007, 14:47:54
jeny
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de daliapantelimon
Daunazi stateam de vorba cu un frate cazut aproape in deznadejde. Il mucea o intrebare [color=red] De multe ori simtim pace in suflet si credem ca e de la EL, alte ori suntem tulburati si credem ca nu e de la EL! Care e diferenta intre linistea pe care o da implinirea voii lui Dumnezeu si linistea de a ne fi satisfacut dorinta "noblila" a propriului Ego?
Nu am stiut ce sa-i raspund....:(
da e greu de raspuns la o astfel de intrebare, pentru ca de ii vei da sfat gresity vei da seama, cu atat mai mult ca omul este in deznadejde, eu cred ca i-as fi spus atunci cand nu stii de unde vine sentimentul pe care il ai ( fie pace, fie tulburare) fa indata o metanie in fata icoanei Maicutei Domnului si spune MAICA DOMNULUI TU VEZI NEDUMERIREA MEA TE ROG AJUTA-MA SI NU M ALASA SA FIU INSELAT, cerend cu smerenie si credinta va primi raspunsul chiar in inima sa, e greu sa sfatuiesti pe cineva cand nu cunosti cu adevarat stare sufletului crestinului respectiv, de aceea repet pentru a nu gresi mai bine sfatueste-l sa ceara el insusi ajutor la Hristos si chiar sa mearga la duhovnic si el sa-l sfatuiasca Doamne ajuta sa avem mare grija de sfaturile ce le dam caci vom da seama pt ele la judecata!!
Reply With Quote