View Single Post
Vechi 09.07.2009, 14:13:01
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
La Fatima a fost o inselare diavoleasca. Cam asta am inteles ca este parerea ortodocsilor. La fel si la Medjugorje, in fosta Iugoslavie.
nu sunt inshelari ci sunt pentru indreptarea catolicilor, dar ei nici macar nu le citesc, nu le pricep, nu le intzeleg ci doar se falesc crezand ca le-ar sustzine abaterile de la Adevar shi de la sfintele canoane... shi le-au transformat in pelerinaje care sa le sustzina lor caderile spre Luciferianismul mandriei shi apostaziei generalizante... poi ar fi trebuit shi priceput ce ar fi vrut sa zica... ce s-a scris shi nu doar intrebarea simplista de la cine sunt ca shi cum am shtii noi deosebi duhul... poi pana se deosebeshte duhul trebuie citit textul, priceput, lovit de Piatra shi abea apoi venit cu o parere shi nu cu o infailibilitate...

dar sunt pentru catolici, deci bine zic ortodocshii ca pentru ortodocshi pot fi o inshelare diavoleasca, fiindca ortodocshii daca citesc sau merg pe acolo cad in credintzele catolice, sa se faleasca cu minuni shi semne fara sa priceapa ca sunt o dureroasa mustrare la adresa lor...

eu nu shtiu numai ce a fost dat la Lourdes la sf Bernadetta, ca atat am citit, iar restul am generalizat, caci daca la Lourdes se arata cine este defapt Imaculata Conceptzie shi nu asha cum sustzin catolicii, atunci prin extrapolare banuiesc ca shi in alte locuri s-au dat mesaje de sus... spre indreptare shi mustrare shi nu spre fala cu prostia unora... iartat sa-mi fie termenul imprudent caci nu e vorba de prostie ci de gLenea gLumii... grija desharta din grija mantuirii... deci retrag termenul de prostie sau poate ca e chiar potrivit daca ne gandim la pro-stie...

dar fiecare cu lungul nasului sau, asha ca mi-l las in pamant.
Reply With Quote