09.07.2009, 13:40:03
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ory
Sophia, stim ceea ce este pacat din cele zece porunci, iar din acestea au derivat alte pacate adiacente acestora .
Dar, exact cum ai pus si tu problema in repetate randuri, randuri care mie mi -sau parut ca denota personalitate, intr-adevar, multe pacate sunt doar inventii, sunt simple presupuneri, sunt, poate chiar razvratiri impotriva adevaratelor legi ce ne-au fost data....multe sunt.
Totul este foarte complicat, de aceia mai bine te adaptezi dupa personalitatea proprie...
Eu nu cred in multe dintre pacatele inchipuite, nu ma intereseaza cati dau cu piatra in mine, ma intereseaza , mai presus de toate omenia de dicolo de vorbarie si...pacate.
|
Corect Ory, dar cu mult mai de folos, ar fi să exemplifici, să spui care sunt păcatele închipuite , un exemplu , două, trei, pentru că altfel se crează o confuzie și mai mare. Să nu mai vorbim la general , ci concret. Aștept niște exemple clare din partea ta !