View Single Post
Vechi 09.07.2009, 09:09:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 123. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” din 14 iunie 2009

[COLOR=#660066][SIZE=4][COLOR=#660066]123. Comentariu la [/COLOR][COLOR=#660066]„[/COLOR][COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu” din 14 iunie 2009[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=black](Partea I)[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#660066][SIZE=4][COLOR=#000000]Pentru a “n”-a oară, Dumnezeul de la Pucioasa promite că în curând va așeza “semne cerești” peste grădina pucioșilor în general și pe creștetele liderilor pucioși în special, ca să vadă tot natul cu cine are de-a face. Asta îi va aduce “[/COLOR][COLOR=red]mângâiere în dureri[/COLOR][COLOR=#000000]”: mândria că va reuși să le arate tuturor ceea ce a ținut ascuns până acum (de frică? de rușine? nu se știe ca pământul). Mai ales, mângâierea cea mare va fi că le va da peste nas celor care s-au despărțit de el, și în primul rând Zidarilor, care fuseseră scule mari pe vremuri, pe când toți fraierii credeau că secta pucioasă le aparține celor doi artiști plastici. Pentru că Zidarii l-au rănit cel mai mult în amorul propriu: din statutul de “cei mai mari înșelați” au devenit acum “cei mai mari răzvrătiți”. Partea proastă e că Zidarii ăștia știu tare, tare multe “taine” de la Pucioasa, și când se vor hotărî ei să-și dea drumul la gură și să ciripească... va fi de rău! Ăsta e cel mai mare pericol! De aceea, Dumnezeul de la Pucioasa e hotărât să le-o ia înainte Zidarilor și “să se arate el adevărat”, ca să nu le ia Zidarii înainte și să arate ei tot ce știu. De ce nu s-o fi arătat el adevărat până acum... Dumnezeu știe! Așa că... ne promite solemn că [/COLOR][COLOR=red]se va arăta adevărat în cuvânt curând, curând[/COLOR][COLOR=#000000]. Până atunci, va mai trebui să-l suportăm ca și până acum (adică, ne-adevărat!!):[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, poporul Meu, cobor în grădinița cuvântului Meu, cobor pentru tine, fiule, și pentru durerea Mea și a ta, și dăm cale în carte grăirii Mele cu sfinții înaintea ta, iar tu Ne ești martor și Ne ești mângâiere în rane, fiule. [/COLOR][COLOR=red]Curând, curând [/COLOR][COLOR=red]voi coborî semne cerești peste această grădiniță[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=red]Mă voi mângâia de dureri[/COLOR][COLOR=blue] înaintea celor ce [/COLOR][COLOR=red]au ales să se despartă de Mine[/COLOR][COLOR=blue] mai înainte de ziua slavei celei mari a acestei lucrări de cuvânt, prin care M-am purtat plângând între cer și pământ pentru om. [/COLOR][COLOR=red]Mă voi arăta adevărat în acest cuvânt curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], căci rău Mă rănesc [/COLOR][COLOR=red]acum cei ce se despart de Mine[/COLOR] [COLOR=blue]pentru nemulțumirea lor, pentru nestatornicia lor, neluându-și loruși nici o vină, ci doar aruncând înapoi cu dispreț și cu duh de defăimare asupra celor rămași cu Mine pe calea Mea spre om, pe calea venirii Mele iarăși de la Tatăl la om.”[/COLOR] [COLOR=#000000](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#000000]Sfinții cerului stau cuminți încolonați în oștiri, după modelul oștirilor îngerești, și plutesc și umplu ochi văzduhul Grădinii Întâlnirii de la Pucioasa. Nimeni nu-i vede, nimeni nu-i simte, dar pucioșii sunt convinși că așa e, după cum le cântă liderii lor la ureche: [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, poporul Meu, stau deasupra grădiniței cuvântului Meu din zilele acestea, și am venit cu oștirile de sfinți și de îngeri, așa cum Eu vin când Mă las cuvânt peste tine, dar ziua aceasta stă așezată pe pământ pentru sfinți înaintea Mea pe pământ și în cer. [/COLOR][COLOR=red]Oștirile lor[/COLOR][COLOR=blue] stau frumos așezate, ca și oștirile îngerești, și [/COLOR][COLOR=red]umplu văzduhul[/COLOR] [COLOR=blue]grădiniței Mele, și umplu colina așezământului Meu în jur, și mângâiem cu Duhul Sfânt și întărim tăria hotarelor noii Mele împărății, cetatea Mea de nou Ierusalim, iar Eu și cu Tatăl le dăm lor pe Duhul Sfânt al Nostru ca să grăiască sfinții în Duhul lui Dumnezeu, așa cum este grăirea cea proorocească de șapte mii de ani pe pământ .”[/COLOR] [COLOR=#000000](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#000000]Printre sfinții care plutesc nevăzuți în văzduh nu poate lipsi duhul (sau duha) Verginicăi, cea despre care se reamintește că ar fi avut toți sfinții drept ursitoare la naștere:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]“ În suitele de sfinți stă plină de durere ca și Mine, ca și Tatăl, ca și sfinții, stă trâmbița Mea Verginica, și din durerea duhului ei ia întărire ca să grăiască, împinsă de durere să grăiască ea azi, căci în duminica tuturor sfinților s-a născut ea pe pământ între oameni atunci când s-a născut, și toți sfinții [/COLOR][COLOR=red]o sorteau[/COLOR] pe ea în ziua aceea cu daruri cerești, auzind ei de la Mine că va fi ea trâmbița Mea. ” [COLOR=#000000](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]