Citat:
În prealabil postat de anita
Citeste si vezi ce spune par.Cleopa ,la sf.Liturghie la adormiti nu se pun cei necununati ,nebotezati ,sinucigasii ,ateii.
Am inteles ca pe cei cu pacate grele daca ii pomenim mai mult rau le facem.
Nu stiu de ce ,scrie par.Cleopa.
De Leonardo Da Vinci se ocupa fratii lui catolici.
|
draga anita, parintele Cleopa zicea asha ca nu cumva putregaiul sa nu cada din biserica ortodoxa a lui Hristos, vorba parintelui Arsenie Boca... care vorbea despre respectarea canoanelor la nivel inalt, la maimarii peste creshtini... ca cel de rand, mireanul sau strainul oaspete trece el pe pomelnic asha cum ii da inima shi dragostea shi grija mantuirii, shi lasa in seama lui Dumnezeu razbunarea... caci este scris: "a Mea este Razbunarea" deci nu trebuie noi sa ne ingrijoram ce vom manca sau ce vom imbrca sau catzi bani vom strange sau sa ne lasam frustratzi de minciuna duhului minciunii maririi de sine pentru placeri caci astea paganii le cauta... noi sa cautam imparatzia Cerurilor shi toate ni se vor adauga noua, ca daca nu ne smerim cu oricechip cum spune par. Arsenie Papacioc atunci sigur o sa lepadam ascultarea de Hristos shi de sfatul celor dreptzi shi de duhovnicii care nu slujesc burdeloqqqlhului minciuniredulitatzii, caci aceshtia au inlocuit pe Hristos cu desfranarea, neascultarea shi crima morala... slujind sangelui shi carnii pe care o servesc fara jena dandu-se viermelui de 9 metri de lung shi jumatate de metru de lat... mergand voios in imparatzia omidei shi a palamidei cu un entuziasm de zile mari... cu o betzivelie shi placere fara oprelishti care racneshte infricoshat ca sa infricosheze asha ca shi orishicare marshav lash fariseu ce crede ca ishi poate acoperii conshtiintza cu un astfel de joc de obScena... se inshala.