View Single Post
Vechi 08.07.2009, 09:38:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, nici mie nu mi-a placut, shi oricum imi pare ca mesajele lui vin sa entuziasmeze oamenii spre imparatzia shi autointronarea lui antichrist prin CIE shi CMB respectiv prin lupii imbracatzi in haine de oi care acuzand au impresia ca sunt vrednici shi ca pot sa scape de Adeavar...

deci chiar daca el a fost complet nevinovat prin mesajele clipurilor sale, fiind foarte apropiat de Hristos in mustrarile sale la adresa gLumii, totushi cei din spatele lui vor profita ca sa impuna lepadarea de credintza, unimea in minciuna, autointronarea bunastarii materiale shi faradelegile legilor fariseilor antiochrishti shi satanizatzi ce or sa vina prin musulmani, evrei, secte shi toate poftele cele de matase de viermi shi de broasca ale gLumii, deci entuziasmul asta ce te atrage sa lepezi pe Hristos in numele lui Hristos, caci ei aduc lepadarea de rabdarea sf. Cruci, aduc inima goala fara de Duhul, aduc iubirea omeneasca fara iubirea shi nashterea de sus in Duh shi Apa, vor o pace fatzarnica shi o lipsa de oprelishti in toate ca sa poata ei umbla peste tot, vor unimea fara credincioshie, fara istorie, fara trecut, fara fapte, fara desavarshire, caci musulmanii shi sectele nu shtiu ce fac oricat de bineintentzionatzi ar fi... deci...

vreau sa spun ca de noi trebuie sa ne fie frica pentru ca sa nu ne lasam antrenatzi in shuvoiul entuziasmant al slavei obScenice, ca pentru slava de la oameni, shi mergand pe poarta cea larga a gLumii sa lepadam cunoshtintza Adevarului shi Calea cea dreapta pentru himere shi basme shi vise televizate... caci noi daca vom lepada shi vom greshi shi vom participa shi nu vom rabda pana la sfarshit, ci vom cadea ispitele ce vin din noi, shi de peste tot, vom merge la locurile de ademenire shi vom fi indulgentzi shi ingaduitori shi flatandu-ne cu ashazisa nevinovatzie, atunci cu sigurantza vom lepada mai devreme sau mai tarziu marturisirea tainica a Adevarului prin traire shi fapte bune de sus, vom lepada partashia cu Hristos, iar Dragostea nu se bucura de minciuna shi nedreptate, nu se bucura de hula cea mare.... dar asta este nu spre judecata sau spre osanda cuiva ci spre paza poruncilor shi trairea Cuvantului shi pastrarea Harului, caci daca ne leapada Dumnezeu atunci nimanui nu-i va fi bine, nici noua, shi nici lor, nimanui ci doar celui rau shi viclean shi ascuns, caci greshelile noastre sunt mult mai mari ca ale altora caci noi shtim Calea, Adeavarul shi Viatza... caci daca nu am shti n-am avea pacat dar fiindca spunem ca shtim, shi nu primim pe prooroci shi sfatul cel drept shi Duhul Tau Cel Bun care ma va povatzui la pamantul dreptatzii, al duhului umilit, al inimii infrante shi umilite shi smerite, atunci pacatul nostru ramane shi nu-l mai shterge nimeni... shi te vei duce cu faptele tale nedrepte in fatza lui Dumnezeu direct in fundul iadului... caci nu te scapa MJ shi nici mamica sau taticul sau fratele sau copilul sau hambarul sau contul din banca ci numai "Eu te scap, Domnul"...
Reply With Quote