View Single Post
Vechi 08.07.2009, 08:21:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Macar eu o recunosc dar aici pe forum sint zeci de "crestini" toba de teologie, dispusi la orice ora din zi si noapte sa-ti demonstreze cu citate ca n-ai dreptate, sint zeci de crestini care au rabdarea sa raspunda la fiecare topic si oricui, sint zeci de crestini care dupa ce povestesc ei dupa sacrificiile care le fac sint sfinti in viata nedescoperiti. Ce este mai greu de gasit este mila, mina intinsa, fapta fara toba!
Eu am semnat ceva petitii la viata mea si nu am observat sa aduca o mare schimbare.
Schimbarea vine daca sunt insotite si de alte manifestari menite sa atraga atentia autoritatilor:mediatizare in presa scrisa si televiziune,mitinguri etc
In ce priveste acuzele tale,nu spun ca nu ai dreptate si ar trebui sa ne traim viata mai mult cu sufletul si prin fapte bune decat doar prin citate din carti si cu inima seaca.
Doar ca, in primul rand trebuie sa ne uitam la ce facem noi insine si acolo sa incepem sa schimbam in bine,iar apoi sa ne uitam la altii,pentru ca sunt sigura ca stii ca si in acest moment sunt oameni ori alte fiinte care au nevoie de ajutorul tau si tu ii ignori asa cum si altii au facut-o cu tine.
Deci,sa incercam sa devenim mai buni si sa ne deschidem cu iubire fata de ceilalti,pentru ca iubirea neconditionata este de origine divina si vindeca tot:suflet,ratiune,trup.
Reply With Quote