Sunt fanatici...multi habar nu au de ce merg acolo si tin de acea lucrare...la prima vedere par crestini adevarati,cu viata curata si frica de Dumnezeu...dar cercetand mai in amanunt sau facand parte din gruparea lor si cautand sa fii obiectiv tu ca persoana vei constata in cel mai scurt timp ca ceva e in neregula mai ales cu "epitropii"...adica cei mai vechi care se cred niste lideri si impun anumite reguli pe care ei in particular in mare parte nu le respecta.
Se folosesc de naivitatea si buna credinta a noilor veniti ca sa-i manipuleze si sa-i foloseasca in interesele proprii.
Am facut parte 3 ani de zile din aceasta grupare...l-am cunoscut personal pe pr.ierodiacon Visarion Iugulescu(taica-parintele cum i se spune), capul acestei miscari si pe ucenica lui "sora Nuti Mare"...am trait multe bune si mai putin bune in cei 3 ani...practic datorita lor am cunoscut biserica si pe Hristos...dar in acelasi timp multumesc lui Dumnezeu ca am reusit la timp sa plec din aceasta miscare total extremista...am stat si am cules atat cat mi-a fost de folos pt formarea mea...in rest nu pot sa spun decat FERITI-VA.
|