View Single Post
Vechi 06.07.2009, 17:37:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Multumesc vsovi, imi pare bine ca am un sustinator pe masura .
nNu contest si partile negative ale superstarului, dar, sa fim serios, cine nu le are ?
Draga Florentina, nu cred ca au prea multi oameni obiceiul de a te stringe in brate in pat NOAPTEA cu copii cumparati de la parinti cu bani la greu (copii care cunosc detaliile tale corporale cind sunt intrebati)

Deci imagineaza-ti ca-l vezi pe vecinul tau(sa zicem talentat la pictura) aducind in casa aurolaci sau copii ai strazii pentru a-i tine "companie" noaptea. Oare i-ai trece cu vederea acest mic "DETALIU" pe motiv ca "toti suntem pacatosi"?...EXACT asa trebuie sa gindesti si despre acest "star"

Deseori facem greseala sa ne amagim "pe sunetele muzicii ritmate" ca acest detaliu uricios si strigator la cer nu poate exista insa asta este o inselare la scara mare.

Evident ca pentru a scapa de urmarire si a ainduce in eroare publicul el si-a amenajat o "sala de Spital" la ranciul lui ...insa pe noi romanii care nu ne-am nascut ieri...este ceva mai greu sa ne duca cu ZAHARELUL.

Iar despre vsovi...mai bine si-ar controla felul obscen in care se exprima deseori, foarte batator la ochi, jenant si dubios in acelasi timp. Este ciudat de ce oare alege acest individ sa includa tot felul de perversiuni sexuale si abureli aici pe un forum ortodox. Duceti-va la "Noul Ierusalim" de pe secte si culte in discutie cu mariamargareta sa vedeti ce scirbosenii scoate din el deseori, invirtite lingvistic si aiuristic intr-un mod fooooaaaarte scirbos sexualist si dubios.
Reply With Quote