View Single Post
Vechi 03.07.2009, 11:02:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Stii sigur ca a fost pedofil ? O spui cu mana pe inima ? Iti este frica de Dumnezeu sau nu ? Daca DA, atunci stii foarte bine ca nu poti sa iei un lucru derept adevarat, spicuit din ziare, din ucigasele de suflete...ziarele, mai ales cele de scandal.
A fost doar o tendinta de manipulare, o vanatoare dupa profituri consistente, a fost o batalie pentru milioane de dolari si, cum altfel se putea face aceasta murdara batalie, daca nu puind copii la inaintare, copii si inocenta lor...pe care o iubea atat de mult copilu din Michael.
Si eu sunt mama de baietel, bine-nteles ca-mi dau seama ce groaznic ar fi sa-mi molesteze cineva copilul, insa, in cazul lui Michael s-au expus motive puerile, niste aberatii slabe, dar el era prea obosit si prea stresat ca sa le faca fata, nu te poti pune cu avocatii mafioti care storc din oameni, nu doar banii ci, si viata, fara pic de constiinta.
Lasa Duhovnicii cu duhovnicii si starurile cu starurile, fiecare are locul lui in societate, asta este viata si asa a fost mereu, nu o poti schimba tu acum.
Nu te indemn sa tii cu Michael, dar incearca sa gandesti mai profund...si-atat, in realitate insasi complexitatea lucrurilor care se manifesta in realitate ne umileste si ne face sa nu mai judecam atat de rigid.
Ory ,nu stim daca a fost pedofil ,nici homosexual nici altele scoase de presa pentru scandal.
Noi vedem ce canta si cum dansa , smintea lumea ,dar am spus si repet ,mai degraba trebuie sa ne fie mila de el ,el credea ca e bine ce face.
Bine ai facut ca ai aprins o lumanare pentru el .
Reply With Quote