oameni buni si frati crestini ma lasati masca !!
-in primul rand pot sa zic ca mie nu mi-a placut niciodatra cum canta jackson,desi alti cantareti de muzica pop imi plac,dar nu asta e important
-pe mine ma indigneaza atitudinea asta a lumii ,a massmediei care tot il plange atat pe un pedofil si sataniist,atatea marsuri atatea lacrimi pt cine?
-si mai mult de atat ma revolta atitudinea asta a crestinilor care il plang sau le pare rau ca a murit un pedofil ?!! chiar nu inteleg suntem crestini sau ce?
-daca murea un duhovnic,un preot,un calugar,un patriarh ceva intelegeam sa se deschida un topic pe acest [SIZE=3][COLOR=Red]forum crestin ortodox[/COLOR][/SIZE],dar pt un pedofil si satanist sa deschizi un topic nu stiu e strigator la cer
-daca tot s-a deschis acest topic ma asteptam diin partea crestinilor sa aiba o atitudine impotriva lui jackson si a mass mediei care il tot plange atat...
-sunt atatea probleme majore (astia de baga imediat cip-ul in noi,vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala ..) si noi discutam si ii mai si luam apararea ?!!! unui pedofil si satanist?!!
-si eu ascult muzica chiar si pop de ex imi place Celine Dion care e departe total de jackson adica e o artista nu se compara cu pedofilul, dar cu toate acestea cand va muri Celine Dion nu o sa deschid un topic special pe acest site crestin ortodox,adica aici vorbim de crestinism nu de toti pedofilii,sau chiar daca nu ar fi fost oricum nu inteleg de ce atata preocupare pt acesti artisti ai lumii occidentale,repet mai ales aici pe acest forum.
-daca tot vroiati sa discutati despre jackson mai bine o faceati pe alt forum de muzica etc
|