Citat:
În prealabil postat de jeny
pentru mine nu e suficient sa spun IMI PARE RAU as vrea sa si simt ceea ce spun dar...vedeti lipseste pocainta sincera.....sa o analizez sau sa caut radicinile acestui cuvant Pocainta....nu cred ca este necesar..de aceea va rog invatati-ma cum sa o simt?? cum sa o invat??? nu cum sa o analizez.....rog pe Maicuta Domnului sa ma ajute sa simt pocainta cea adevarata care imi elibereaza inima si mintea si ma apropie de BUNUL SI MILOSTIVUL DUMNEZEU asta imi doresc....iertare
|
Cere de la Dumnezeu,surioara Jeny,adevarata pocainta vine de la Dumnezeu,de fapt este darul lui Dumnezeu,este intelepciunea lui Dumnezeu,este descoperirea lui Dumnezeu.Este modul prin care Dumnezeu il intoarce pe om la el. Oricat am incerca noi sa dezbatem acest subiect cred ca ne depaseste. Dumnezeu lucreaza cu fiecare in parte,nu la toti merge aceeasi reteta sau acelasi medicament.Dumnezeu stie mai bine pentru fiecare ce trebuie.Deaceea eu nu pot decat sa te indemn sa ceri fierbinte de la Dumnezeu sa-ti descopere adevarata pocainta,faptul ca i-ti doresti acest lucru inclin sa cred ca mergi pe un drum bun.Roaga-te fierbinte pentru cei din jur,fa milostenie si mai ales fii atenta cu tine la tot ce faci in timpul zilei,iar seara sa-ti faci un proces de constiinta si sa-ti impui sa nu mai repeti aceeasi greseala.Dumnezeu sa te ajute!