View Single Post
Vechi 29.06.2009, 22:07:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Dar de ce oare petrec mai mult cu calculatorul și televizorul ? Poate titlul topicului ar putea suna și în sens invers , în sensul că și mulți părinți s-au îndepărtat și s-au răcit față de propri copii. Mulți lucrează câte 12 ore pe zi sau mai grav lucrează în alte țări , crezând că astfel fac un bine ( material ) pentru familia și copii lor. Dar . . .
Evident,iar copiii lor ajung sa aiba un suflet bolnav din cauza lipsei de afectiune si cauta refugii in computer,alcool,droguri,sex,de multe ori dezvolta comportamente antisociale si ajung si la depresii,sinucidere sau la intamplari frecvente mai ales in America precum uciderea colegilor de scoala cu o arma.
Sunt copiii fara repere in viata,debusolati,cu un mare gol in suflet si cred ca aparitia acestei generatii EMO reflecta foarte clar acest lucru,precum si cresterea numarului suicidurilor in randul tinerilor.
Generatia mea nu a trait in lux,ba chiar a cunoscut lipsurile destul de serios,insa am avut parte de afectiune,am avut o carte sa citim,am ascultat povesti,socializam cu ceilalti copii,ne-am jucat in mijlocul naturii,parintii ne erau alaturi la fiecare pas si ne-au dat o educatie,lucruri pe care toata bogatia din lume nu le-ar putea egala.
Reply With Quote