Subiect: Noua Dreapta
View Single Post
Vechi 29.06.2009, 15:56:28
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ionut, ai abilitati de politician . Ai scos cateva cuvinte dintr-un context al carui mesaj era cu totul si cu totul altul, apoi te-ai apucat sa faci o analiza care lasa impresia a fi obiectiva. Poate nu ai avut rabdare sa citesti tot ce am scris. Intr-adevar am scris cam mult si nimeni nu este obligat sa citeasca. As vrea totusi sa stii ca noi, cei care nu acceptam orice forma de extremism, suntem intotdeauna gata sa murim pentru credinta ortodoxa, pentru neamul romanesc si pentru limba romana. Nu ne place sa strigam pe toate drumurile lucrurile astea. Pur si simplu, la nevoie, o facem, in liniste, fara fanfaronade, fara declaratii belicoase la adresa nu stiu cui care ni s-ar parea ca e impotriva romanilor. Faptul ca oamenii aceia se ascund dupa tricolor sau dupa rugaciuni tipate in public nu le asigura substanta ci mai curand zdrangane a goliciune caracteriala. De fapt este o adunatura de derbedei, asemenea "ultrasilor" de pe stadioane. Adevaratii patrioti tac si fac. Poate, cu timpul, vei intelege si vei alunga de la tine aceasta zgura. Succes!