Citat:
În prealabil postat de Hartford
Am observat fetele mai reusesc sa ii modeleze pe baieti dupa ele sa-i convinga chiar sa treca la ortodocsi si ei se acomodeaza de dragul lor, dar baietii in nici un caz nu reusesc sa le modeleze pe ele se dau ei dupa ele si ce te faci cind sotia e vietnameza si el roman!!!of
Apropo Fani71 felicitari si mult succes in casnicie. 
|
Se pare ca ai dreptate, fata modeleaza un baiat, dar invers mai rar se intimpla.
Totusi, daca se trateaza la o varsta matura, am vazut ca de ex la a doua casatorie, in general lucrurile stau exact invers: adica barbatul , fiind matur isi modeleaza sotia.
Iubirea nu este o limba sau o cultura, sau o religie, este un sentiment...
Deci cu alte cuvinte depinde de varsta si de nivelul de intelegere a celor doi.
Am o prietena, ea este romanca, prima casatorie cu roman a fost dezastrul vietii ei. Roman si ortodox. Batai, scandaluri, certuri etc si la urma romanul a lasat-o cu 2 copii si cu toate datoriile.
Acum s-a recasatorit, cu un australian, are o viata foarte buna, merg o duminica la ortodocsi la biserica si o alta la catolici, el fiind catolic.
Casatoriile mixte, la fel ca si casatatoriile cu acelasi neam/religie, nu au o regula. Nimeni nu va stii daca se termina cu bine sau nu.
Casatoria, banuiesc este o loterie, si vei afla mai tarziu daca ai castigat la loto sau nu.
Motivul?
Simplu: intre iubire si ura este o linie foarte subtire si foarte usor de trecut de la o stare si sentiment la altul.