View Single Post
Vechi 21.01.2007, 17:00:15
alexandra28 alexandra28 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

cred ca preotii accepta foarte multe lucruri moderne ale tinerilor care sunt impotriva credintei ortodoxe crestine.de exemple felul in care se imbraca la biserica,am vazut fete si cu buricul pe afara in interiorul bisericii,sau atunci cand se aseaza in genunchi le ies bikini din pantaloni,ceea ce mi se pare de neacceptat in biserica.eu ,de exemplu daca am o bluza mai scurta si ma duc la biserica imi iau la mine si un pulover pe care il imbrac cand intru inauntru.multi preoti dau dezlegare pentru imparatasanie chiar daca acea persoana intretine relatii sexuale in afara casatoriei sau de cele mai multe ori nici nu mai intreaba daca si-a inceput viata sexuala,ignorand acest fapt.la spovedanie se intreaba daca am facut avorturi dar despre protectia sexuala nu se spune nimic(ceea ce este ,de asemenea un pacat).deci eu cred ca preotii s-au adaptat vietii sociale in care traim si accepta multe lucruri insa eu cred ca acest lucru este daunator ortodoxiei.insa,pe de alta parte daca nu le-ar accepta multi dintre tineri s-ar departa de biserica.
Reply With Quote