View Single Post
Vechi 27.06.2009, 13:46:54
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit pentru sophia

noi suntem bine,avem cinci ani de italia.sotul lucreaza pe contul lui,deci nu l-a patron.avem documente si deci o sa primim si pensie.din romania nu stiu daca o sa primim pentru ca nu stiu care v-a fi evolutia sistemului de pensii.in romania avem carti de munca.sincer cind am venit in italia a venit pentru o perioada scurta,dar inte timp ne-am obisnuit cu viata de aici si acum de cite ori am venit in tara am simtit nevoia sa ne intoarcem de urgenta.nu mai putem trai in romania.trebuie sa se schimbe mentalitatile la toti romanii,adica si a oamenilor de rind nu numai a politicienilor.deci momentan vom ramine aici.intentionam sa ne cumparam si casa sa mai deschidem o alta afacere aparte de ce face sotul meu.eu fac curatenie la citiva amici care ma trateaza foarte bine,mult mai bine decit am fost trata in propria tara.in general suntem bine.insufletul meu am o remuscare de ce in tara mea nu se poate trai ca in occident?dar asta e eu sper ca se va ajunge si la noi modul de viata de afara optimismul exista sa vedem cev-a fi.multumesc pentru sfaturi si pentru ce mi-ai scris.doamne ajuta.
Reply With Quote