View Single Post
Vechi 27.06.2009, 11:33:42
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Sincer, nu mi se par deloc convingatoare argumentele tale.
Eram cam grabit cand le-am scris dar le putem discuta in detaliu.
Citat:
"Crezi" ca exista anumite teorii care pot explica, dar nu poti crede in Dumnezeu. Interesant...
Acele teorii chiar exista si se bazeaza pe dovezi. De aceea mi-e usor sa cred in acele teorii.
Citat:
Oricum, insasi prezenta ta aici e un lucru bun. Eu "cred" ca Dumnezeu te-a adus aici, ca macar sa incepi sa-ti pui cateva intrebari.
Tocmai ca atunci cand am inceput sa-mi pun intrebari am renuntat la religie si superstitii
Citat:
Uite, hai sa-ti spun ceva despre mandrie. Conform credintei noastre Lucifer, cel dintai inger creat de Dumnezu, in mandria lui a vrut sa fie precum EL. Si s-a gandit asa: "Eu sunt..." si mai departe vroiai sa spuna "Dumnezeu". Adica el vroia sa fie precum Dumnezeu. Ce inseamna sa fii ca Dumnezeu? Sa intelegi natura, sa intelegi toata firea, cauza si efectul, absolut totul!
In ziua de astazi, anumiti oameni in mandria lor se aseamana cu Lucifer foarte mult! Pentru ca au impresia ca pot stii totul, ca pot gandi totul pentru ei, ca nu au nevoie de sfaturi etc. Aceasta este banala si stravechea mandrie in care au cazut si diavolii si oamenii de a lungul mileniilor.
Ti-am raspuns intr-un alt mesaj ca nu putem sti totul. In schimb tu spui ca aprofundand adevarata credinta o sa aflu raspunsul la orice intrebare. Am vazut multe replici pe acest forum in care crestinii spun ca stiu ce gandeste sau ce vrea D-zeu. Asta nu e mandrie?
Reply With Quote