View Single Post
Vechi 26.06.2009, 12:20:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Traditie 1,
talentul este dat de Dumnezeu, este adevarat, dar fara munca nu se poate sa reusesti nici daca esti sperdotat.
Si in plus trebuie si sa capeti sansa, sprijin, ca sa te poti afirma, ceea ce nu toti au. De aceea rasar in ultima vreme oameni simpli, peste 40 ani, chiar mai tarziuu, care se duc la concursuri si arata talente deosebite (vezi Paul Potts si femeia aceea tot din Anglia, la aproape 50 ani), cu voci de opera.
Ei n-au avut pana acum posibilitati, au muncit altceva.
Si ce munca este pa cantareti si ce viata, sa fii numai pe scena, sa colinzi lumea.
Asa cum spunea vsovi, Michael Jackson a fost distrus de oameni. A gresit si el, nu-i vorba, dar invidia oamenilor l-a terminat.
Dumnezeu sa-l ierte!
Nu invidia oamenilor Sofia dragă te termină , ci necredința. Să facem această mare separare. Eu pot să invidiez 24 de ore din 24 pe cineva, dar nu are putere invidia mea atâta timp cât cel învidiat, hulit sau mai știu eu cum, are credință adevărată, lăsându-se în voia lui Dumnezeu. Îți spune cineva ce a avut parte de "binevoitori" în viața lui, dar ei s-au ofilit în timp și cu nimic nu m-au doborât. Pot spune neâncetat : Slavă Lui Dumnezeu pentru toate ! ! ! Nu uita dragă Sofia că cel ce tocmai a plecat, L-a renegat pe Dumnezeu , și-a schimbat religia. Deci să nu cădem în deznădejde precum sectanții, yoghinii și alții ce L-au înlăturat din viața lor pe Dumnezeu. De ți-e frică, de o vorbă, o invidie sau mai știu eu ce, din start nu ai deplină încredere în Dumnezeu, ești în derivă , în deznădejde . Deci : Cu Dumnezeu înainte ! +