View Single Post
Vechi 26.06.2009, 11:38:15
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MadalinaM Vezi mesajul
Iar contraceptia este tot un mod de a ucide, e ca un fel de injectie din aia letala care se practica pe la americani. Ia zi-mi care e diferenta intre a ucide un copil prin eliminare la prima menstruatie ( caci asta fac anticonceptionalele) dupa nidare si a ucide un om cu injectia letala? Este exact acelasi lucru doar ca in stadii diferite ale vietii...
Anticonceptionalele impiedica actul conceptiei. Copilul despre care vorbesti nu exista in acea faza, conceptia nu s-a produs, deci nu este nici un copil ucis in acea faza.

Problema este ca metodele pilulelor zilnice, prezervativul si celelalte impiedica in mod voit mecanismul natural al conceptiei in scopul placerii si asta nu poate fi voia Lui Dumnezeu. De asta e pacat sa iei anticonceptionale, nu pentru ca trimiti suflete inexistente in Iad...

Fiecare face dupa constiinta lui si dupa sfatul duhovnicului. Oricum, sa nu uitam: pentru orice placere pacatoasa va urma suferinta si durerea, aici sau in vesnicie.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote