View Single Post
Vechi 25.06.2009, 22:57:59
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ma surprinde faptul ca tot mai aveti probleme cu diplomatii romani. Poate ati ramas cu idei preconcepute sau cereti ceva imposibil(sau greu) de eliberat cum ar fi o dovada a sistemului de 1-10 de punctare. De unde sa aibe baietii aceia o asa hirtie, ce-i acolo ministerul Invatamintului? ..si ne mai si enervam facindu-i neserviabili.
Pentru o asa dovada, trebuie sa platesti un notar care sa legalizeze o hirtie pe care apare descris acest sistem de notare

Deja de vre-o 10 ani, Romania si-a imbunatatit imaginea trimitind la inaintare oameni educati corespunzator(nu cu facultate de drept terminata la fara-profesor) cu o tinuta demna, foarte amabili si deasemenea tineri.
Daca Basescu a facut ceva bun in politica externa a fost ca i-a inlocuit pe toti politrucii care se credeau regi pe la consulate si ambasade.

In Franta ce sistem de notare au, cumva de al 1 la 20 de li s-a parut lor ca nota ta este mica, ca banuiesc ca nu primeai tu bursa de studii la Paris daca aveai sub nota 9. ..sau asta nu mai este un criteriu?
Diplomatii..........wow suna asa inalt, da Dle Andrei una e ce stie Basesecu si alta e fata locului, cei de la Ambasada si consulatele romanesti sint foarte duri cu publicul nu iti vine sa crezi asta e.Imi aduc aminte cu ani in urma cind sunam erau f f reci duri ca sa aflu ca nu sa schimbat nimic. Fiica mea a trimis pasaportul romanesc prin posta pentru prelungire si diplomatii nostri l-au pierdut si asa nervi si umblatura. Chiar ieri Dna preoteasa se plingea ca a fost la consulat nu i-au rezolvat problema dar mai suparata era de cum au vorbit.Au si tupeu sa vina pe aici pe la noi cu listele de votare. Nu am cunostinta cum e situatia in alte tari la consulatele romanesti dar aici nu e prea buna.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote