View Single Post
Vechi 25.06.2009, 19:39:52
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb diplomații români

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Okay romanii din Romania sint acri pe la ghisee dar ce au romanii de la consulatele romanesti de ce nu vorbesc frumos de ce nu zimbesc ca doar traiesc aici in America,de ce nu raspund la telefoane crapi la telefon si nu raspunde nimeni si daca se intimpla sa raspunda vorbesc cu tonul ridicat si daca mergi la consulat la NY nici nu sint pe acolo. Fereasca Dumnezeu sa ai o problema sa mergi la consulatul roman eu am scapat nu am nevoie dar aud pe alti romani cite probleme au,la ambasada e aceeasi problema.
Chestia cu vinzatoarele aici pe mine ma irita cei care te ia de la usa cu un zimbet mare fortat"can I help you" stai ca abia am intrat.
Degetul pe rană l-ați pus atingând problema diplomaților noștri... De când sunt în Franța nu am reușit NICIODATĂ să-i prind la telefon în timpul programului (9h30 - 11h). La mail-uri nu răspund... Am luptat în disperare să rezolv probleme simple, cum ar fi o hârtie în care să precizeze că evaluarea în sistemul de învățământ românesc se face cu note de la 1 la 10. PUNCT. Ca să-i pot lămuri pe francezi de ce li se pare mică nota de la licență.
Reply With Quote