Subiect: 666 din nou
View Single Post
Vechi 25.06.2009, 18:03:08
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit pentru ghepop

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
BRAVO GHEPOP! Tu ai dat un raspuns simplu.sant de aceeasi parere cu tine.666 este un indiciu,microcipul RFID este pecetea si problema care trebuie dezbatuta mai amanuntit.
Stiu ca exista aceste lucruri de care tu pomenesti.Ideea este ca se incearca ca toate aceste documente care sant acum (carte identitate,permis ,card bancar)sa se realizeze intr-un singur card.Cu acest card vei face si cumparaturile,prietene.Toate magazinele vor fi dotate cu aparate de tip Verifone,prin care se trece cardul(desigur ca asta se intampla si acum la supermarket-uri)Apoi cardul este facut in asa fel sa se poata falsifica(sant exemple de falsuri; permise ,pasaport cu cip etc,poate fi furat.),apoi vor zice, pentru o mai buna siguranta introducem toate datele in bobul de orez(cip) si-l vom planta sub piele omului. O sa zici ca e un scenariu de film,dar nu este.(se cunoaste intentia celor din grupul Bildenberg de a inrobi lumea,de a-l instala pe Antihrist.). Trebuie mai multa informare in domeniu si sa luam aminte si ce zic acesti parinti cu viata sfanta.Dumnezeu a avut mereu de-a lungul istoriei, oamenii cu viata sfanta,prieteni ai Lui, prin care a vorbit lumii.Deci sa luam aminte la ce zic Sfintii sec.xx-lea.(Sf.Laurente de Cernigov,sf.Paisie Aghioritul,sf.Serafim de Virita si altii),despre vremurile din urma. Personal nu cred in puterea numarului 666,asa cum incep unii sa dezbata aceasta problema cu inmultiri si adunari. Problema este microcipul care are introdus, sub forma codului de bare, numarul 666.Eu zic in felul urmator,daca in aceste microcipuri nu ar fi existat acest numar,666,noi am fi primit cu mare bucurie aceste cipuri.Cu prezentarea partilor bune a microcipului si avantajele sale. De ce se gaseste numarul 666 in microcip nu am o idee clara,dar are o mare semnificatie pentru noi crestinii.
Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei,ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.///Si ea ii sileste pe toti,pe cei mici si pe cei mari,si pe cei bogati si pe cei saraci,si pe cei slobozi si pe cei robi,ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta si pe frunte.///Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde,decat cel ce are numai semnul,adica numele fiarei,sau numarul numelui fiarei.///Aici este intelepciunea.Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei;caci este numar de om. SI NUMARUL ESTE SASE SUTE SAIZECI SI SASE.(ap.cap.13/vs.15-18) .Deci semnul,pecetea are ca simbol numarul 666.Stim din documentarul Verichip ca acest cip poate fi introdus in mana dreapta sau pe frunte,dupa studiu acestea fiind locurile ideale unde acest cip i-si poate reincarca bateria.(mai multe detalii in doc.Verichip).Intrebare: Daca Dumnezeu nu ne-ar fi prevenit cu acest simbol (666) am fi stiut noi ca acum incep pregatirile pentru pecete? Cu siguranta ca nu.Sau poate ca ne-ar fi dat un alt indiciu.Faptul ca acum se gaseste acest numar 666 in microcip,faptul ca acest microcip i-ti poate controla viata,libertatea ta,(s-au facut dezbateri al acestui microcip de catre oameni cu pregatire in domeniu si au inteles ce impact negativ poate avea asupra omului daca se dezvolta la scara larga acest proiect)si chiar starile sufletesti(vezi cazul sorin ifrim)Ce ne mai trebuie fratilor ca sa intelegem ca este vorba de unul si acelasi numar din apocalipsa? Trebuie sa luptam de pe acum si sa nu primim nimic din documentele astea,mai tarziu o sa fie foarte greu.Dumnezeu sa ne ajute![/
Reply With Quote