View Single Post
Vechi 20.01.2007, 22:12:28
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc mult Elena,ai fost metodica in ceea ce priveste analizarea situatiei si acest lucru m-a facut sa-mi analizez prioritatile mai amanuntit,chiar daca uneori ma gandesc ca,de fapt,nu am nici o prioritate in acest sens,faptul este realizat,iar desfiintarea lui se intrevede mai greoaie...aproape imposibila,fiindca dupa cum se stie "banii vorbesc",iar patronii astia care nu-si permit un amplasament special pentru o antena,isi permit avocati care sa calce principiile oamenilor si drepturile acestora.Am stiut de la inceput ca aceste antene sunt nocive,de aceia am refuzat semnarea,insa administratorul si seful de scara s-au afisat sistematic la usa mea pentru a-mi influienta decizia,ceea ce s-a si-ntamplat.
M-am interesat din punct de vedere juridic cum sta situatia,si ea nu este tocmai roz,nu exista reglementari care sa faca lumina intr-o astfel de situatie,nu exista proceduri clare in ceea ce priveste desfiintarea antenelor GSM.Oricum am sa vad ce pot face,si acest lucru imi este invatare de minte,n-am sa mai semnez niciodata acte...doar din perseverenta celor cu interese.Am sa vad ce pot face,chiar daca pentru mine ramane deschisa posibilitatea de-a ma muta de-acolo din mai multe motive.
Reply With Quote