Asa este se simte lipsa unui post de televiziune sau macar a unei emisiuni cu caracter religios avand in vedere ca celelalte tipuri de emisiuni (care mai de care mai rusinoase) ne bombardeaza cu mesaje anticrestine, imorale si needucative care promoveaza <fitzele> ca ceva necesar si de apreciat, <viata oamenilor bogati> de la care sa "invatam" ceva ca oamenii saraci n-ar avea nimic important de spus si numai cei cu bani sunt puternici, <aproape nud in public> ca sa fii sexy si o vedeta adevarata si alte astfel de idei...
De ce se dau stiri numai cu exemple negative care invata sau sprijina modul de viata al unora si nu si faptele bune si exemplare al celor care fac ceva pentru cei de langa ei (nu sa ii laude dar sa ia exemplu si altii) ...ca pana si la emisiunea lui Mircea Radu a ajuns amanta sa faca pe victima si relatiile incestuoase sa fie un exemplu.
La B1TV mi se pare ca emisiumea crestina(si atat)- nu ortodoxa sau ce natura o fi ca nu spune are samanta de crestinism dar nu ortodox(sigur sunt protestanti sau evanghelisti ceva..) ATENTIE la ce ne uitam si ascultam pana nu apare un preot adevarat(nu pastor) sa ne invete adevaratele dogme crestine ...sa nu luam de buna orice aparitie doar cu caracter crestin la tv sau radio.
La OTV vineri seara la emisiunea "Oameni care ajuta oameni" se vorbeste cu adevarat despre viata crestin-ortodoxa si se pot trage invataminte din trairile oamenilor prezenti in emisiune (MERITA VAZUT).
PAX-ul zic eu ca era bine venit dar cum isi baga ...... coada ca postul nu se mai prinde peste tot sau chiar a disparut(eu nu-l mai prind si-l vizionam mereu)...Ce sa facem... daca trebuie sa ne fie calea mai grea ...atunci ne zbatem si cu ce avem sa ne ducem la capat crucea...
Il avem pe Donmul langa noi si unii tot il mai cauta
|