Citat:
În prealabil postat de Mircea
Pai n-am cum, pt. ca dupa divort asa am stabilit cu fosta sotie. In timpul divortului am stabilit verbal ca il pot vedea pe Mina-Victor, ori de cate ori voi sdori. Insa n-a fost decat un siretlic ca sa fiu de acord cu divortul. Oricum cat m-as fi opus, n-aveam sanse. La casatorie trebuie sa fie amandoi de acord, la divort, nu. E si normal, casatoria e lucru lumesc(cea civila), de aceea si divortul este facil. Nunta crestina este taina si cu ea nu te joci. Dar... Am citit in cartea ,,Calauza ortodoxa pt. familie si societate" ca in Grecia casatoria are loc doar in biserica. De aceea acolo sunt putine divorturi. Mi-e dor tare mult de el, dar poate in timp Ana Maria va vrea sa ma lase sa-l vad mai des. Doamne ajuta!:D
|
Nu inteleg! Cand v-ati casatorit, nu ati facut-o in Domnul? A fost doar "de forma".Oricum, oricat ai incerca sa suplinesti lipsa, nu este posibil. Va fi totusi o trauma pentru el.Ma rog, ca psiholog am intampinat multe cazuri de acest gen. Cel mai gre e in adolescenta...Ma rog, mai discutam. Ceea ce poti face pentru el, fa din toata inima.