Asa vad si eu lucrurile. Corpul trebuie ingrijit, pastrat sanatos si in toate cele naturale ale sale.
[COLOR=darkred]Trupul este unul dintre darurile oferite de Dumnezeu[/COLOR], caci care a hotarat sa se nasca, sau care a vrut ochi albastri, sau care inaltimea ori parul buclat? Este un dar, noi trezindu'ne abia dupa ce acest dar ne'a fost facut. Ne este dat in grija si vom da seama ce am facut cu el, daca l'am dus spre asemanrea cu Hristos, sau spre asemanarea cu diavolii.
[COLOR=darkred]Cel mai bun termen de referinta intru toate sunt sfintii si Hristos.[/COLOR] Orice am vrea sa facem, daca vrem sincer sa stim daca este de folos sau nu, putem pune intrebarea: Ar fi facut aceasta Sfantul Ioan Gura de Aur, ar fi facut aceasta Sfantul Petru (casatorit), ar fi facut aceasta Hristos ?
Poate ar putea aparea ceva exceptii, insa nu sunt inca sigur.