Cand ai inceput mesajul cu draga jeni..deja mi-ai inmuiat inima.

Acum chiar sa vreau sa mai spun ceva nu mai pot..vorba Mirelei. Un zmabet (o vorba frumoasa) face minuni. Acum, nu ma mai supar ca
"Aceste filozofii de pahar se pot vinde numai in sfera balcanica, iar acolo, numai la prosti, pentru ca, mai nou, a inceput lumea sa se destepte si pe la noi incet, incet"...ci doar nadajduiesc sa fac si eu parte din tagma celor isi clatesc mintea cu cele din afara si se desteapta incet..incet..Cat despre oprelisti si inaltare..stii la fel de bine ca mine ca in, inchisori rugaciunile erau mai fierbinti..comuniunea era mai actuala ca niciodata. Acolo nu mai exista ecumenism..nu mai era catolic sau ortodox, baptist sau musulman..sclav sau imparat..suferinta anula "distantele", ba chiar ii facea frati! Dar daca tot abia ai venit din Catacombele din Roma (eu inca nu am vizitat Italia, poate ma inviti tu

) si ai ramas atat de impresionat...permite-mi sa te intreb.. Dar Osuarul de la Manstirea Neamt l-ai vazut? Acolo ce ai simtit? Dar pesterea Sfintei Teodora? Ai intrat printre peretii aceia abrupti? Ai urcat sa bei apa din izvorul din varful muntelui avand stanga..dreapta...prapastie? Ai stat acolo o noapte sa vezi cum a trait Sfanta noastra?

Stiu ca ai fost...am vrut
doar sa-ti amintesc ce este (inca) bun in Romania. Uite eu vin in Italia sa-mi arati catacombele daca vii si tu la Focsani sa facem un pelerinaj in Romania. Sunt cam mandra..stiu..cred ca cu mine nu vei mai vedea gunoaiele si neajunsurile..