View Single Post
Vechi 22.06.2009, 19:50:36
cris cris is offline
Banned

Data înregistrării: 16.07.2005
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Lasind gluma Fani nu cred ca poti sa te bucuri dupa calendar sau nu!
Este un fel de ati pune tarina in cap ca deh este post! Ori Iisus a criticat fariseismul.
Poate nu sint eu ca toti oamenii nu stiu sa ma bucur si nici sa fiu trist cu adevarat nu stiu....dar oricum nu-mi pot inchipuii sa o pot face la comanda. Nu stiu cum sa-ti explic sa ma intelegi. Sentimentul ca ma aflu in Postul Mare vine cu timpul pe masura ce inaintez in el. Nu-l doresc, nu mi-l impun...vine cind vine. La fel este cu Invierea. Te copleseste bucuria Invierii care pe zi ce trece se estompeaza (la mine cel putin, indiferent ce spune calendarul) Ne-ingenuncherea devine pentru mine o corvoada pe care o duc pina la Inaltare din ascultare de o traditie pe care o inteleg dar nu o pot accepta dar mai ales din dorinta de a nu smintii pe cel de linga mine.
Pentru folosul tau bmd, aceste trairi pe care le descrii arata ca nu ai intrat inca in Biserica, adica in comuniune cu fratii credinciosi cu care te inchini impreuna la Liturghie. Iar singur nu esti primit sa te mantuiesti in Biserica ortodoxa. Cu mare greutate si pocainta vei putea pune un nou inceput bun. Cere ajutor duhovnicului cu mare frica de Dumnezeu. Nadajduiesc sa poti crede si sa iti doresti sa urmezi acest sfat. Doamne ajuta!
Reply With Quote