Eu n-am inteles exact ce a vrut sa spuna Anca referitor la judecata cu romanii. S-ar putea sa fi vrut sa spuna ca vom fi judecati toti la gramada si nu pe tari sau altfel, deci impreuna cu cei ramasi in tara.
Nu stiu exact, ce-a vrut sa spuna si nici cum vom fi judecati. Eu ma gandeam ca individual, dar ma rog.
Si nu, nu este smerenie in vest, dimpotriva, Fani.
La angajare s-ar putea ca acum sa fie cam la fel peste tot. Esti fortat intr-adevar sa te vinzi cat mai bine. Dar in rest poti fi si smerit, in tara. In vest trebuie sa ai peste tot o lipsa de smerenie, ca altfel esti calcat in picioare.
Da, asa este, s-a ajuns partial sa se traiasca mai bine in tara, daca ai serviciu. Roata se mai invarte si mi se pare firesc. Poate se va ajunge la o egalizare peste tot, la un nivel mai bun. Nici Romania nu putea si nu poate sa fie mereu coada.
Din pacate somaj este peste tot si acestia n-o duc peste tot la fel.
Nu este usoara decizia nici sa pleci din tari si nici sa te intorci, mai ales cand nu esti singur.
Decizia de a pleca din tara nu este ceva rau, depinde de multe lucruri si nu toti se duc neaparat la ceva mai bun, sau pur si simplu nu stiu dinainte ce-i asteapta acolo, caci nu multi se duc la ceva gata pregatit.
Ar trebui sa incetati sa mai judecati oamenii si sa-i ironizati.
Greu este peste tot si nimanui nu este usor acolo unde este, afara doar daca este milionar.
Fiecare se simte mai bine in alt loc, dar nu depinde numai de bani.
|