View Single Post
Vechi 21.06.2009, 22:08:33
alina73 alina73 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.06.2009
Exclamation ras 2

va mulumesc ptr mesajele de incurajare,dar am o intrebare ptr ionela;draga ionela eu cred ca tu nu ai inteles aproape nimic din tot ce am scris in msj,in primul rind nu am spus ca alerg imediat la vechea mea iubire,daca era sa fie asa nu induram atitea umilinte,batai,si mai ales sa fiu inselata timp de aproape 8 ani,tu ai impresia ca nu am incercat sa-l aduc pe drumul cel bun?dar cind vezi ca nu ai cu cine si nici macar nu isi da silinta macar putin dupa atita timp nu crezi ca orice om oboseste sa tot explice aceleasi lucruri de atitia ani unei persoane care nu il intereseaza decit de propri-ai persoana?sunt de acord cu tine ca trebuie sa ne iubim aproapele.dar acel aproape trebuie sa vrea si el sa se schimbe si sa constientizeze ca isi face familia sa sufere in special copii!citi crezi ca poti indura sa vezi cum copilul tau ma refer la baiatul meu care are 14 ,pleaca de acasa la bunica lui ca simte nevoia de liniste si nu mai vrea sa il vada pe tatal lui o perioada ca s-a saturat de atita"armata"exact asa a pronuntat!iar fetita mea care are 6 ani ii spune tot timpul sa nu mai plece si el noaptea de acasa 'sa plece si el ziua ca toti oamenii iar seara sa stea acasa cum fac toti tatii,tii se pare normal ca propriul tau sot sa te minta si sa iti ascunda tot de tine in toti acesti ani?este normal sa iti i-a si ultimii bani sa le dea prietenilor lui ca sa nu isi pateze"imaginea"lui de barbat afacerist ,sau sa se duca sa-si satisfaca micile lui capricii prin restaurante cu toti asa zisii lui prieteni?si dupa aia dimineata cind se inchid restaurantele sa-ti vina cu ei acasa 'sa iti puna muzica la maxim neinteresind-ul ca isi deranjeaza copii care trebuia sa se scoale de dimineata sa mearga unul la scoala si celalalt la gradinita?este foarte usor sa judeci oamenii ionela dar nu toate cazurile sint la fel !nu am alergat in bratele nimanui daca eram o faceam demult dar te intreb eu pe tine ai fii suportat ca sotul tau sa aibe o relatie cu o femeie 2 ani iar imediat cu o alta de 6 ani'iar a doua femeie erea doar o fata de 16 ani?si sa mai afii ca tu cind esti la servici ti-o aduce in propria ta casa si nu o data de doua ori!explica-mi si mie cum pot eu sa mai am sentimente de iubire ptr un astfel de om?cred ca orice om simte nevoia de putina dragoste si protectie nu cred ca cer imposibilul'dar tu ai inteles totul gresit!
Reply With Quote