View Single Post
Vechi 20.06.2009, 16:07:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Acum am invatat sa iau toate cate imi sunt date in viata, deopotriva, am invatat sa le simt trasaturile si dincolo de aparenta. Acum accept totul, dar, uneori cred ca este prea tarziu.
Stiu ca acceptarea tuturor lucrurilor inconjuratoare, a celor pe care le intampinam, acceptarea ca atare confera multa INTELEPCIUNE.
Târziu ? ? ? La 35 de ani, nu-i târziu deloc. Eu multe le-am învățat mult mai târziu, dar copilul din mine îmi joacă feste și refuz cu încăpățânare tăvălugul timpului. Culmea, parcă -ncep să-ntineresc din nou . De-L avem pe Dumnezeu lângă noi, de nimic să nu ne temem dragă Ory , nici când greșim, pentru că El ne ridică , nu ne lasă și asta ți-o spun din propria-mi experiență. Frica de Dumnezeu nu este frica de cel ce biciuiește, este acea frică ce-o manifestăm în fața celui mai bun prieten, de a nu-l mâhni într un fel sau altul, o frică ce te face să gândești de o mie de ori fiecare cuvânt rostit, fiecare gest în parte. Din păcate și așa greșim , ca niște copii nătângi ce pleacă la joacă și uită să mai vină acasă.