View Single Post
Vechi 20.06.2009, 06:01:13
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mary-boo Vezi mesajul
am avut o cadere nervoasa iar....nu mi-am mai luat medicamentele...am facut trahicardi...crize de nervii...supradoze de calmante iar...si nu m-am mai dus nici la psihiatru...viata mea e un calvar...sincer nu am crezut in iubire si nu am crezut ca am sa iubesc vreodata....dar acum....ma simt ca o zombie....vie dar fara suflet...ce sa fac....nu suport nici sa ma atinga cineva....singurele pers cu care vb sunteti voi....iar cei ce ma iubesc ii vad ca sufera...si el totusi vorbeste si se intereseaza de maine la 2-3 zile sunan-d pe cineva din familie...ce sa ma fac ca ma simt pustiita...si simt ca din cauza mea se intampla toate...
Draga mea, nu te mai invinnovati atata, deoarece nu exista suflet pe pamintul asta sa nu fii gresit.

Ai gresit.

Acu in loc sa iei pastile , sa-ti otravesti si copul, ca parca nu ajungea sufletul, mai bine sa cauti un preot, un calugar, du-te undeva, spovedeste, apoi fa canonul care-ti va fii dat, ca vei fii bine.

Nu uita ca asa cum el a inselat-o pe femia respectiva, mai repde sau mai tarziu te va insela pe tine, spunind acelasi lucru unei terte persoane.
Deschide-ti ochii, roaga-te, ca doar Bunul Dumnezeu ne ajuta pe toti, nu oamenii.
Dumnezeu sa te intareasca!