View Single Post
Vechi 19.06.2009, 18:32:24
eduardd
Guest

Implicit

Iarta-ma daca din pricina mea te doare. Nu asta am dorit. Iarta-ma!
Ai dreptate Sophia, Stapana (asa iubesc eu sa-I spun) este Preacurata este fara de pacat dar cu toate acestea se coboara pana la noi, femeile..intelegi? Vine si ne mangaie si ne umple inimile de bucurie si de dragsote fierbinte, ne imbraca cu frumusetea Ei ca si cu o haina si astfel imbracate si inimiresmate indraznim sa pasim spre Hristos. Cu ochii in lacrimi spunem Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, miluieste-ma. iti spun o taina..acum ceva timp cineva mi-a daruit o cordeluta atinsa da Braul Maicii Domnului. Cand ma simt tare rau ma incing cu ea si o simt tare aproape pe Stapana. Uneori sunt in aceea perioada dar asta nu ma opreste sa o fac..stii de ce?? Pentru ca STIU ca si EA a fost femeie si ma intelege.. De aceea spuneam draga mea Sophia, nimic nu poate mudari Iubirea Bunatatea intelegi? Poate ca nu...dar daca ot nu intelegi, te rog..ia icoana Stapanei in brate..strange-o la piept ca pe cineva drag si foarte aproape de tine si vei intelege...
Ascultarea? Este primul pas spre un inceput bun..dar ptr a face ascultare deplina, e drept trebuie si putina "nebunie". Toate la timpul lor..important este sa simti pe Stapana asa cum este dealtfel..ca pe o MAMA..nu o straina la care nu vom putea niciodata ajunge.. Preasfanta Stapana sa te acopere cu Sfantul Ei Acoperamant.
Reply With Quote