View Single Post
Vechi 19.06.2009, 16:43:27
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Si la noi la tv Vasi, avem astfel de stiri..nu ducem lipsa de prostie si ingratitudine. De becalizare si sexi brailence, de manelisti si prost crescuti ce injura la tot pasul.. dar avem si oamnei blanzi. Oameni capabili sa zambeasca desi nu stau pe roze, oamnei ce-si impart cu bucurie blidul de mancare chiar daca a doua zi...nu mai au ce pune pe masa. Parerea mea este ca daca inima nu iti este in randuiala, oriunde vei fi in lume, vesnic esti nemultumit. Asa cum melcul isi cara cochilia mereu dupa sine ...asa si cel mandru isi cara dupa sine nemultumirile, oriunde ar fi...
Anca, te astept la Focsani cand vii in RO..sa iti fac cunostinta cu cativa oameni ce inca stiu sa zambeasca..
Se intelege Jenica ca si aici sint oameni de omenie gata sa ajute,blinzi cu zimbet pe buze, multe asociatii de caritate,la orice biserica gasesti un colitisor de donatii (food)apoi se duc la casele de batrini la copii orfani etc.....sint si multe lucruri bune ca oriunde. Nu ma pling multumesc Domnului de toate dar vreau sa spun locul unde am crescut si trait o vreme cu bune si rele, nu se poate uita,si daca ma gindesc bine nu am dus-o rau nici in Romania ca am emigrat a fost un motiv bine definit, acum i-au viata asa cum e si nadejdea la Domnul in schimb nu imi ponegresc Tara mea.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote