Citat:
În prealabil postat de lovemariuta
Va multumesc tuturora pentru sfaturile care mi le-ati dat din inima.Sper sa am puterea sa pot sa tin cont de toate.Nu pot sa fug pentru ca sufletul ma impiedica sa fac acest lucru.Imi doresc asa de mult sa fie al meu incat ratiunea nu isi mai are loc.Imi doresc asa de mult sa revin la normal, sa incep sa zambesc, sa mananc, sa dorm, sa am puterea sa ies cu prietenii si sa ma gandesc ca viata mea nu se termina la el.Cu toate ca durerea ma apasa asa de tare si ma simt asa de slaba in interior o sa incerc cu ajutorul lui Dumnezeu sa fiu puternica pentru parintii mei care ma iubesc din tot sufletul.Nu o sa pun iubirea pentru el mai presus de iubirea pentru parintii mei.
Sufletul meu trebuie sa inteleaga ca acest barbat nu imi apartine si nu o sa fie al meu niciodata, nu stiu cum o sa fac asta dar trebuie.
Singura mea dorinta e sa ma trezesc intr-o dimineata fara sa ma simt durerea aceasta in suflet si fara lacrimi pe obraz.
Va multumesc din suflet!
|
La 21 de ani este absolut normal sa gandesti astfel, sa simti astfel, sa iubesti astfel ... Varsta frageda si pentru minte, si pentru trup, si pentru suflet!
Dar, fetita draga (imi permit sa-ti spun astfel pentru ca ai varsta nepoatei mele si parca simt ca stau de vorba cu ea ... scuze), mintea omului matur vede altfel situatiile de genul acesta, din alta perspectiva. Necuratul, impielitatul este un mare profitor si ne impinge de multe ori in directia slabiciunilor noastre. De aceea este intotdeauna o neconcordanta intre glasul inimii si cel al sufletului. Inima te indeamna pe cai "large" (vorba lui Eminescu), iar sufletul si ingerul pazitor iti spun ca nu aceea este calea cea buna... E greu sa lupti impotriva inimii, doare, doare la culme! Dar izbanda sufletului si a caii Domnului este de mii de ori mai aducatoare de dulceata decat calea larga.
Nu-ti va fi usor, dar in ziua in care te vei trezi cu gandul ca Domnul Iisus te iubeste real, fara ratiune, cu o dragoste plina de lumina, curaj, incredere vei fi cu adevarat fericita!
Roaga-te Lui sa-ti usureze durerea... Post, rugaciune si infinita nadejde, om al lui Dumnezeu!