[quote=sia;146134][COLOR=blue]
Citat:
În prealabil postat de mary-boo;
...simt ca ma sfarsesc si nu stiu ce sa fac...pe ce drum sa o iau..parca nu mai am nici [COLOR=black]un[/COLOR] rost nikaeri p lumea asta...
|
[/COLOR]
Citat:
În prealabil postat de mary-boo;
[COLOR=black]Mary , cum nu stii ce sa faci ? Intai de toate anunta-l sa nu te mai sune , apoi schimbi nr de telefon ,apoi plangi pana simti ca ti-a trecut si -ti vezi de viata . Cum adica nu mai ai nici un rost pe lume ? Crezi ca acesta era rostul tau ?! Capul sus si incredere in Dumnezeu si totul va fi bine dar ..cu conditia sa vrei si tu . A spus Patinina ca ti s-a descoperit adevarul si are mare dreptate ..deja ai primit ajutor si-ar trebui sa stii proverbul acela ,,Dumnezeu iti da dar nu-ti pune si in traista ,[/COLOR]
[COLOR=black]Decizia este a ta cum vrei sa traiesti ..Dumnezeu ti-o va respecta. Ai incredere-n tine ca vei reusi sa lasi in urma totul .Viata e frumoasa daca noi n-o complicam asa ca te rog , macar incearca sa iesi din ,,telenovela ,, asta ca tu n-ai ce cauta in ea.[/COLOR]
Curaj ! Domnul sa te ajute !  !
|
Hai ca ai fost comica

cu telenovela, asa este Mary nu se merita sa suferi pentru un barbat mincinos, care sa gindit numai la el si a ranit doua suflete, poi tu nu ai capul pe umeri? inchide-i usa si la revedere, ca el gasesti cu gramada dar eu te sfatuiesc sa mai stai o clipa ai grija de tine intii, ca sanatatea e mai scumpa decit toate.Nu mai plinge dupa cine nu te merita. Succes si sa ne tii la curent cu vesti.
vp