16.06.2009, 16:54:26
|
|
Citat:
În prealabil postat de eugenailincai
Cu mila si ajutorul Bunului Dumnezeu am reusit sa-l descoperim pe Dumnezeu intr-u toata slava Sa aici in New Zealand. Exact ca acel Adevar gol golutz fara sa fie vorba de formalism, ritual habotnic, ci pur si simplu " Traire Orthodoxa ".
Descoperind ca suntem singuri, doar noi si EL ,nu mama, nu tata, nu frate, nu sora, nu prieteni.
Departe fiind de limba materna, de familii, de fatarnicii, am descoperit ca suntem doar noi si Bunul Dumnezeu in acest colt de lume unde Imi este rusine sa spun dar localnicii au acea bunatate care noua ORTODOXILOR ne-a diparut in timp, acel voluntariat (aici pompierii si salvarea sunt formatiuni voluntare- benevole), acel zimbet si salut care mai exista in satele Romanesti.
Ajutorul meu de la Dumnezeu,Cel ce A facut cerul si pamantul si pe mine pacatosul.
Simtim pe deplin ca se poate trai in Hristos in Lume fara ca cineva sa te judece (doar Romanii se judeca unii pe altii) fara sa fii fals,sa ascunzi starea religioasa.
Doar departe de prejudecati devii mai aproape de Dumnezeu si El mai aproape de tine.
NU CRED ca e neaparata nevoie sa pleci din tara sa te redescoperi pe tine ca om ca si creatie a Dumnezeirii dar cel mai important consider ca trebuie sa gasim si sa pastram CHIPUL LUI DUMNEZEU IN NOI.
Dragilor de acolo unde incepe lumea va spun" PACE VOUA "
|
"Să păstrăm chipul lui Dumnezeu în noi" .
Da,cred că acesta este cel mai important lucru.Mi-a plăcut mult cele scrise de cineva "..de acolo unde începe lumea.."
|