am fost acolo
Am sa-i transmit sfatul tau mamei mele. O sa fie foarte fericita pentru ca ea exact ceea ce
sfatuiesti tu aici a facut: l-a lasat pe primul - o sa-i spunem sugestiv dracul - si l-a luat pe altul - tot sugestiv o sa-l numim tatal dracului - si acum e atat de fericita ca nu stie pe unde sa-si scoata camasa. Ar fugi dar nu are unde, ar sta, dar nu poate, ba chiar si-ar lua si zilele dar n-are curaj...
Ai si tu partea ta de dreptate: o femeie abuzata o data, tinde sa recreeze scenariul victimei
cu un ALTUL, iar acesta tinde sa mearga si mai departe in abuz decat primul, ca de, daca s-a putut o data... merge si a doua oara, iar femeia de obicei ii tolereaza primele iesiri acestui ALT BARBAT ca de... e din nou la inceputuri, si parca nu e atat de rau ca primul, si uite asa, treptat, cel de langa ea devine mai rau decat primul.
Stii care e problema? Il lasa pe primul, nu se descurca financiar intr-o tzara ca romania ca de, e greu cu 2 copii, si apoi din cauza lipsurilor se arunca nevindecata de vechile rani in bratele altuia. Ii face si lui asta vreo 2 puradei si iaca e prinsa fara scapare in iadul vietii ei, fara binecuvantari si fara scapare.
Sa speram ca totul va fi bine si ca se vor impaca si vor trai impreuna fericiti pana la adanci batraneti. Asa sa-i ajute Dumnezeu!
|