View Single Post
Vechi 16.06.2009, 00:39:17
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SoareD Vezi mesajul
Ai grija de sotul tau, pune-l pe primul loc, are nevoie de tine
Cat egoism !
Personal, cred ca omul acesta nu se va schimba si, ca atare nici nu mai merita tolerat.
Dupa ce a nenorocit femeia atata amar de ani, dupa ce a demoralizat-o complet...tot de el sa ai grija ? Stiu ca aceasta grija se referea la rabdarea si intelepciunea cu care trebuie tratat sotul, dar eu cred ca nu merita. Nu stiu cum de suporta unele femei asemenea abuzuri, nici nu-mi imaginez o astfel de viata, dar sunt convinsa ca nu merita, nu merita tolerati acesti barbati care de fapt sunt animale...trebuie sa traiasca, eventual, printre specimene asemenea lor.
Sper ca nu am fost prea dura, insa vad prea multa violenta conjugala in jur, prea multa lipsa de respect....iar ei, animalele traiesc bine mersi o viata intreaba pe spatele netrebnicelor femei. Ele nu sunt lase de nu-i lasa, sunt doar influientate psihologic de aceste abuzuri, astfel incat nici nu mai intrezaresc calea de iesire la timp.
Divort si Dumnezeu cu mila ! Esti inca tanara, meriti sa traiesti macar acum toate lucrurile de care te-a lipsit asazisul tau sot. Un astfel de sot nu cred ca se poate numi si jumatatea ta, poate nici sot...caci la cununie pretinzi respect, sprijin si dragoste, daca nu le daruiesti nu te numesti decat strain, un strain sprejur .