View Single Post
Vechi 15.06.2009, 19:53:06
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit pagina

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Hartford, ce frumos!
Mi-ar fi placut si mie sa fim impreuna cu ceilalti: greci (iubesc Grecia si cultura ei), rusi, dar aici fiecare cu comunitatea lui si mai sunt si discutii intre comunitati (cine ce plateste la intretinerea bisericii, cine unde sa curete, nu pune dulapul de carti, nu muta banca aia etc.)
Mi-ar fi placut sa traim si sa conlucram in pace daca tot trebuie sa fim in acelasi locas.
Si mai spun ceva: noi nu ii cunoastem de fapt pe preoti, nu noi ii alegem, ci ni se dau. Ei mai stiu, mai afla despre noi, vin acasa la noi, mai cu Botezul sau la bolnavi, etc. Dar noi nu stim ce este cu ei, ce este in sufletul lor, de ce au teama, ce probleme si greutati au. Stim doar ca sunt preotii si ca trebuie sa ne stea la dispozitie si sa ne ajute.
Ei sunt si persoane publice, ca sa spun asa, la discretia criticilor si susotelilor. Si unii poate sufera din cauza asta. Stiu eu?
Sophia uite aici adresa noatra dar nu e completa acum se lucreaza la ea acolo gaseti cite ceva despre noi. http://www.geocities.com/HartfordRom/roman.htm
Te sfatuiesc sa iei o pauza din activitatile la tale pentru o vreme las ca Domnul Dumnezeu le rinduieste pe toate spun din experinta.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote