View Single Post
Vechi 15.06.2009, 15:35:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Nu te inteleg Cristi. Care este problema de fapt?
Nu vorbesc inca nimic pe privat. Poate in viitor sa comunic cu unele fete, problemele noastre, ca sa nu mai tulburam forumul.
In rest n-am abandonat nici unul din firele de discutie deschise. Citesc mereu, invat si intervin cand am ceva de spus.
Uneori discutiile mai deviaza, de aceea prefer firele scurte si la obiect.
Sunt multe lucruri care ma preocupa si de asta tot pun intrebari noi.
La unele capat un raspuns clar de la inceput, la altele iau nastere discutii aprinse, cu pareri contradictorii. La altele nu ma lamuresc. Depinde.
Nu e vorba nici de clevetiri si nici de barfa.
De ce spui ca le las "in coada de peste"? Forumul este dinamic. Mai vine cate unul si mai pune parerea lui. Si el nu poate rezolva problemele in sine. Doar discutam si cautam solutii de rezolvare.
Este greu pentru noi din credinciosii sa facem lumina si ordine in cele ale bisericii, dar avem nevoie de preot, de parohie, de duhovnic.
In ziua de azi acesti insisi nu stiu cum sa faca.
Si inca ceva: toate firele deschise de mine au o baza comuna (din suferintele si cautarile mele) si mi se par serioase si de actualitate, nu sunt numai simple curiozitati sau prostii.
Sofia , te rog nu o întoarce la Ploiești ! Te rog, nu mă lua drept tâmpit. OK ? Ai deschis un topic . Da ? Spune domnule ceva concret. Asta vreau ! Chiar nu înțelegi ? Termină cu stilul Struțului sau nu arunca piatra și apoi, bâșt fuga unde apuci. Explică-te, dă exemple, fapte , etc. Apoi chestia că continui pe privat, pe mess. , etc discuția cu X sau Y, nu este o ignorare a celorlalți , ca să nu-i spun altfel. Sofia, nu-ți vreau răul, dar cu stilul ăsta nu răzbați în viață printre cei vrednici. Te rog să nu mă înțelegi greșit, dar greșesti profund.