Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mulțumesc pentru invitație, dar nu am părăsit țara niciodată și asta nu că nu am vrut , dar așa a fost să fie. Te cred și sunt sigur că sunt probleme, precum și aici în țară sunt și nu neg existența lor, dar văd că numai tu le descoperi mai tot timpul. Asta mă intrigă într un fel, pentru că pe acest forum sunt mulți membrii aflați în străinătate și cam din toți , tu ești cea mai critică și nemulțumită. Ce să înțeleg până la urmă ? Că ceilalți au "orbul găinii"? Repet, cred și sunt convins de existența unor nereguli, căci oameni suntem toți până la urmă, dar te rog să-mi explici de ce te axezi pe cele negative ? Sunt ele covârșitoare , atât de răspândite, atât de stresante ? Emanuel avea și el o astfel de viziune, unde cam toți erau eretici, masoni, purtători de rău , etc. Chiar așa să fie ?
|
Daca exista probleme, ele trebuie rezolvate. Asta e deviza mea. Si sunt impotriva acoperirii lor sau a musamalizarilor. Fani a confirmat, acum Mirela a confirmat, deci nu e chiar minciuna ce se spune acolo in articol. Si Domnul ne invata sa scoatem la lumina pacatele, caci in final de pacate e vorba. Sa stii ca e o consolare pentru unul aflat in strainatate, ca si altii au probleme din acestea; ca nu e el singurul. Se creaza un fel de solidaritete intre suferinzi, caci e o reala suferinta sa vezi ca ceva nu e in ordine. Nina ne-a scris de Italia... Vezi deci care e problema: situatia nu e una roz, cum am vrea sa fie.
Eu ma bucur ca s-au clarificat aceste dubii.
Va rog sa ma iertati daca v-am suparat. Un post binecuvantat tututror.