View Single Post
Vechi 14.06.2009, 22:18:45
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Stiu bine despre cine e vorba si am tot respectul pt el, dar in chestia asta cred ca se inseala (mai ales cand extinde perioada de abstinenta la aproape 3 ani - la fiecare copil...). Cred ca nu are competenta necesara ca sa isi dea cu parerea despre acest subiect - nici medicala, nici de viata. Competenta duhovniceasca are in multe, insa nu se aplica aici dupa parerea mea.

Deci, este o teorie a lui si numai a lui. A, da, si aunor ecologisti de care am o carte depsre sarcina... Nici macar nu exista canoane despre asta (aici, hai sa zic ca s-ar putea sa ma insel.. dar eu nu stiu sa existe, daca stie cineva sa ma corecteze)

In ceea ce priveste problema pe care o discutam, degeaba vorim noi aici fara sa stim cum stau lucrurile exact intre ei, eu pate am inteles gresit ca ea se ia dupa reguli si se ia dupa ce simte.. Nu e cazul sa ne dam deci cu parerea mai mult decat in principiu. Eu am zis niste lucruri de principiu, cel putin am incercat...
Te rog sa ne spui, unde ai citit de 3 ani de abstinenta conform Pr. Arsenie Boca. Si mie mie se pare cam mult; as vrea sa vad cum argumenteaza. Parintele Boca a studiat medicina, deci nu e chiar in afara de problema...
Cazul acesta de fata e cam subiectiv, caci avem doar parerea unuia dintre soti; iar noi ca femei si mame ar trebui sa-i dam sotiei dreptate, stiind cum e sa porti un copil 9 luni. Nu stim nici cat e de avansata sarcina. Am cautat, si medicii sugereaza in orice caz o abstinenta pe ultimele 3 luni de sarcina. Ei, nu e usor sa fii tata!
Reply With Quote